Pri Fotoart fotografskem studiu ne nudimo samo fotografskih storitev

Ponujamo tudi unikatna darila, spominke in posebna darila, za velike ter majhne.

Obdarovanje z darili je znanost, ki se je moramo naučiti skozi življenje in umetnost, ki jo moramo obvladati

Unikatna, posebna in personalizirana darila pri Fotoart.si

V hitrem načinu življenja pozabimo na enega izmed najbolj cenjenih jezikov in to je jezik podarjanja. Vsi vemo, da s tem, ko podarimo darilo, pokažemo hvaležnost in naklonjenost.
Kaj moramo vedeti preden izberemo darilo?

Vemo, da je težko vedno izbrati popolno darilo ...

Pri Fotoart.si si želimo, da bi vedno izbrali takšno darilo, ki bi polepšalo dan in pričaralo nasmeh na obraz obdarovanca. Zato smo izbrali nekaj nasvetov in vam pripravili nekaj predlogov, ki vam bodo olajšali izbor darila.
1.

Ostanite osredotočeni na obdarovanca

Ko podarjamo darilo nekomu je neizmerno pomembno, da ostanemo osredotočeni na misel, da bomo z darilom polepšali dan in omogočili, da se obdarovanec počuti, kar se da dobro in seveda tudi cenjeno.

2.

Vedno bodite pozorni na to, kaj vam pove

Pri podarjanju daril moramo biti vedno pozorni na stvari, ki nam jih bodoči obdarovanec pove, da jih rad počne in, katere stvari ga preprosto navdušujejo.

3.

Če niste prepričani, vprašajte koga izmed bližnjih

V primerih, ko niste prepričani, kaj podariti lahko vedno vprašate koga, ki si je blizu z obdarovancem. Tako boste dobili še dodatno mnenje in izbira darila bo takoj lažja.

4.

Znesek denarja, ki ga porabite ni pomemben

Pri dajanju daril si prizadevajte, da za darilo porabite znesek denarja, ki vam ustreza, in ne zneska, za katerega predvidevate, da ga je porabila druga oseba. Naj bo darilo iz srca, ni važno ali je to darilo majhno ali veliko.

Kaj pa lahko podarimo nekomu ki ga ne poznamo dobro?

Včasih se ljudje znajdejo v zagati, ko preprosto ne vedo, kaj kupiti nekomu, ki ga ne poznajo dobro. Ravno za te primere pa v naši trgovini najdete vse od čudovitih ženskih denarnic, dišavnic pa vse do solnih lučk, ki imajo menda zelo pozitiven učinek na človekovo zdravje.

Ko kupujete darilo za nekoga, ki ga ne poznate dobro je tukaj nekaj nasvetov, kaj izbrati …

  • Rokovnik ali poslovnik
  • Beležnica
  • Skodelica za čaj ali kavo
  • Zapestnica ali ura prstan
  • Unikatna svetilka, ki se bo odlično podala, k vsakemu stilu notranje opreme.

Kako pa vi raje kupujete?

Če imate raje pristnejši stik in radi stvari primete v roko ter si jih pobližje ogledate, imamo poleg spletne trgovine tudi trgovino, ki se nahaj v Velenju. Natančneje na Rudarski cesti 6A, kjer vam izbrano darilo lično zaranžiramo, vse na enem mestu.

Ali veste, da pri nas ponujamo tudi personalizirana darila?

Ko boste v dvomih, kaj podariti ljubljeni osebi, je morda ravno personalizirano darilo tisto, pravo.  S personalizacijo lahko darilo popolnoma prilagodimo obdarovancu. Daril, ki jih lahko personalizirate pa imamo pri nas ogromno! V Fotoart studiu – butiku ponujamo kopico različnih personaliziranih daril.

Personalizirane majice

Ponujamo možnost izbire različnih barv majic in napisov, po želji pa na majico natisnemo tudi fotografijo. Personalizirane majice so odlične za vse priložnosti ter tudi za takrat, ko ni posebne priložnosti pa si vseeno želimo polepšati dan, sebi ali komu drugemu.

Personalizirani obeski za ključe

Pri nas izdelamo personalizirane obeske za ključe s sliko, ki nam jo prinesete, ali pa nam jo pošljete po e-pošti. V obesek za ključe vstavimo na primer fotografijo vas, z ljubljeno osebo – kar pa naredi zares čudovito darilo, saj boste z ljubljeno osebo tudi takrat, ko vas ne bo ob njej.

Albumi in foto-knjige

Personalizirani foto albumi ali foto-knjige so odličen način za ohranjanje spominov vseh posebnih momentov iz našega življenja. Za izdelavo personaliziranega foto albuma izberite fotografije vaših ljubljenih oseb, fotografije krajev, ki ste jih obiskali ali fotografije posebnih momentov, ki ste jih doživeli.

Personalizirane skodelice

Če oseba, ki ji izbirate darilo, pije veliko čaja ali kave – potem je čas, da ji ustvarite personalizirano skodelico. Naj se vsako jutro spomni na vas, s personalizirano skodelico po vaši izbiri. Podarite darilo, ki bo zabavno, a hkrati še vedno zelo uporabno.
fotoart-personalizirana-darila-velenje
Potrebujete okvir po naročilu ali več informacij?

Pokličite nas na (03) 898 14 70
Pišite nam na [email protected]

Če še vedno niste popolnoma prepričani, kaj podariti vam lahko pri tem tudi svetujemo. Dosegljivi smo na telefonski številki ali na e-poštnem naslovu. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri, saj smo prepričani, da je v slogi moč!